Kontakta mig
Fina resultat för vår kund BoxCo AB

Ökad synlighet online och fler kundförfrågningar för BoxCo AB!

04 oktober 2016 |


BoxCo AB i Järfälla är en kund vi haft nöjet att arbeta med de senaste åren, då vi hjälpt företaget med både utveckling av webbplats samt SEO. Resultaten har varit mycket goda, både när det gäller placeringar i sökresultat och antalet nya kunder som kommer in via webben!

BoxCo AB erbjuder ett brett sortiment av elartiklar, som elektronikkapslingssystem, kabelgenomföringar, kontaktdon, krympslang och varningsljus bland mycket annat. Kunderna finns främst inom tillverkningsindustrin.

– ”Vi riktar oss främst mot maskinbyggare, instrumentbyggare och kablagebyggare men det finns såklart helt andra branscher där våra produkter används”, säger Christopher Cleve som är försäljningschef och delägare av BoxCo. ”VI har idag kunder från ensamföretagare till multinationella storföretag. ”

Omsättningen ökar stadigt

Trots ekonomiska kriser har omsättningen stadigt gått uppåt. En stor anledning till det är att de säljer till så många olika branscher.

– ”Går till exempel skogsindustrin ner så kanske tågindustrin ökar och så vidare”, säger Christopher. ”Jag tror att en viktig del i det är att vi inte gör skillnad på storleken av kunden – alla blir behandlade på samma sätt med 100% fokus på att leverera rätt produkt till rätt pris i utlovad tid. Det spelar ingen roll om kunden köper en gång per år eller en gång i veckan, för oss är alla kunder lika mycket värda.”

BoxCo använder flera olika kanaler att marknadsföra sig och hitta kunder, främst genom att synas på mässor, webben samt att kunderna talar med varandra – den så kallade mun till mun-metoden.

. ”Hittar vi till exempel en intressant kund på webben börjar själva processen med en telefonkontakt, därefter hör det till att göra kundbesök”, berättar Christopher. ”Viktigast är att besöka kunden, det ger oftast mycket mer än ett telefonsamtal – att vara ute hos kunden ger också oss chansen att hjälpa till och guida dem i valet av produkt.”

Ville synas högt i sökresultaten

När kom ni fram till att ni ville satsa på onlinemarknadsföring?

– ”Två år innan vi blev kund hos er, alltså cirka fyra år sedan. Vi ville hamna högt upp på sökmotorerna och vi ville ha hjälp med SEO på vår sida, då vi inte besitter den kunskapen eller har resurser för att ta hand om det själva.”

Christopher kom i kontakt med SEO DESIGN genom att söka på Google.

– ”Jag ringde upp Henrik Angervall hos er och sedermera har jag även blivit god vän med Alexander Burman.”

Vilka förväntningar hade ni vid start av SEO och onlinemarknadsföring?

–  ”Vi förväntade och förväntar oss att SEO DESIGN ska komma med konkreta förslag på förbättringsåtgärder så att vår webbsida ständigt blir bättre. Samt att vi skulle klättra i rankingen, finns man i toppen av sökresultaten är chansen att kunderna hittar oss betydligt större och på så sätt få förfrågningar på våra produkter.”

SEO som består och ger nya kunder

Hur har förväntningarna uppfyllts?

– ”Enligt rapporterna från er och egna sökningar ser vi att vi klättrar eller bibehåller vår position. Sen hör vi från kunder som skickar förfrågningar till oss att de kommer från ett sökresultat, sedan via vår hemsida till konkret förfrågan”, berättar Christopher. ”Dialogen är lättsam och jag tycker svarstiden är utmärkt – klara besked om det är så att SEO DESIGN behöver tid eller mer tid för att genomföra åtgärder.”

Christopher är även nöjd med att SEO DESIGN gjort en del arbete med ändringar och optimering på deras webbplats, så kallad On Page.

– ”Det som var en stor bidragande del till att vi valde SEO DESIGN är för det bestående arbetet på hemsidan. Vår tidigare leverantör jobbade bara med länkningar och gjorde inget bestående jobb – så fort man slutar där försvinner man från Google helt om inte sidan är sökmotoroptimerad.”

 

Vill du också öka din synlighet online, få fler förfrågningar och kunder? Då ska du läsa mer här

 

Om BoxCo AB

BoxCo AB har funnits sedan 2004 men produktionen startades upp redan 1909 av Erik August Bolinder i Kallhäll, då inriktningen främst var spisar och köttkvarnar. Efter några sammanslagningar och ombildningar köptes verksamheten upp och flyttade till Götaverken Ångtekniks anläggningar i Göteborg. Kvar i Kallhäll fanns konstruktion och försäljningskontor. 2004 etablerade BoxCo sin verksamhet där.

Hos BoxCo AB hittar man ett av marknadens bredaste och bästa produktsortiment av elektronikkapslingssystem, kabelförskruvningar, kabelgenomföringar, kontaktdon, krympslang, formgods, skyddsslang, varningsljus, fästmaterial och mjukstarters.

Företagets ledstjärna är nöjd kund. Tillsammans med produkterna strävar man efter att också ha en service och support som överstiger kundens förväntningar. Genom ett nära samarbete med leverantörerna anpassas ständigt produktutvecklingen till industrins önskemål.

BoxCo:s webbplats

 


04 oktober 2016

Relaterade Inlägg