Kontakta mig

Om SEO DESIGN

SEO DESIGN är en digital byrå med fokus på att utveckla kunders verksamhet online. Genom att säkerställa en optimal webbplats, en synlighet som exponerar er för maximalt antal potentiella kunder och löpande analys för övervakning säkerställer vi förutsättningar för att nå verksamhetens mål online.

Vi har över 13 års erfarenhet och fler än 900 lyckade projekt bakom oss.

Som tekniska konsulter inom webb och marknadsföring utgör vår personal grunden för hela företaget. Tillsammans har vi en bred kompetens inom e-handel, marknadsföring, webbutveckling, webbdesign, SEO, annonsering online och försäljning.

Vår styrka är att vi kan leverera prisvärda tjänster av hög kvalitet och tydlig kundnytta och alltid med kunden i fokus.

Läs gärna mer om vår filosofi och arbetssätt i vår broschyr.

 

Historien bakom SEO DESIGN

Magnus Sundelin och Henrik Angervall

 

 

Företaget startades 2004 av barndomsvännerna Magnus Sundelin och Henrik Angervall, vilka fortfarande driver SEO DESIGN.

– ”Vi blev intresserade av hur det kom sig att olika webbplatser rankade högt på sökmotorn Altavista, detta var någonstans 2001-2002 och Google fanns ju knappt i Sverige då.”

Läs hela historien i intervjun med Magnus och Henrik här

 

Affärsidé

SEO DESIGN skall leverera kostnadseffektiva och högkvalitativa lösningar inom internetmarknadsföring och webbproduktion. Företaget och dess produktion skall präglas av ett stort engagemang i genomförandet, långsiktighet och helhetstänkande. SEO DESIGN skall på detta sätt tillgodose kundens behov och skapa mervärde för denne.