Kontakta mig
Webbplats i WordPress

Webbplatser i WordPress – våra senaste lanseringar

17 augusti 2017 |


Bland det roligaste vi vet är ju att utveckla företags utseende och närvaro online. Att dessutom få jobba med så varierande branscher är väldigt spännande! Här kommer ett urval av de senast lanserade webbarna som vi bygger från grunden i WordPress.

Kakelpalatzet

Kakelpalatzet

Hos Kakelpalatzet kan du köpa inredningsmaterial som kakel, klinker, mosaik och badrumsinredningar. Dessutom kan du få hjälp med inredning och kontakt med duktiga hantverkare. Företaget som grundades i Mölndal 1992 är idag en näst intill rikstäckande leverantör och kända för en hög servicegrad.

Syfte och förväntningar

Att inspirera, ge idéer och trigga kunder att besöka butiken för att tillämpa idéerna i sitt hem. Detta genom att visa de senaste trenderna och ett urval av kollektioner, samtidigt som man vill visa att butiken tillhandahåller allt för badrummet. Dessutom är det viktigt att det finns tydliga och intressanta CTA på webbplatsen som kunder vill fylla i.

Kakelpalatzets nya webbplats

Vi har skapat en ny responsiv design med många noga utvalda bilder som kan filtreras efter syfte, stil och varumärken. Sociala medier har integrerats och man kan se företagets senaste Instagrambilder på sajten.
Webben väcker inredningsinspiration och det ska vara enkelt att ta kontakt med butikerna. Besökaren kan även samla och lägga till bilder i egna kollage i formulär för att boka inredningshjälp. Här skapade vi även en funktion så att webbplatsen känner av var kunden befinner sig och förväljer den närmaste butiken
På sajten kan besökaren även navigera sig till butikerna på de olika orterna för att se lokala erbjudanden.

Se Kakelpalatzets webbplats här

 

Copy Center

Copy Center

Göteborgsföretaget Copy Centers affärsidé är att erbjuda lösningar för effektiv dokumenthantering och att vara obunden part för att kunna samordna de leverantörer som bäst uppfyller varje kunds behov. Företaget tillhandahåller även avtal för service och support.

Syfte och förväntningar

Copy Center ville ha en webbplats som fångar in dem som via nätet söker efter de produkter och tjänster som företaget erbjuder. Startsidan ska ha en tydlig CTA som genererar leads inklusive kontaktuppgifter. Besökare ska informeras om snabb service, lång erfarenhet och god personlig service. Viktigt att även framhålla företagets märkesoberoende att man är uppdaterade på nya trender.

Copy Centers nya webbplats

Vi har skapat en ny design som speglar företagets logotyp. Webbplatsen har en struktur som är lättnavigerad och tydligt visar vad företaget erbjuder.
Startsida och undersidor har väl synlig och tydlig CTA för besökare som vill boka rådgivning.
Webbplatsen ska även tillgodose befintliga kunder som kan beställa toners, göra serviceanmälan och skicka mätarställning på kopieringsmaskinen. Dessutom finns länkar till leverantörers drivrutiner för att ladda ned.

Se Copy Centers webbplats här

 

CarlGustav Solutions

CarlGustav Solutions

CarlGustav Solutions är ett bygg- och servicebolag som är verksamma inom prefabmontage, vattenkraftservice, stålmontage och betongpumpning genom ett flertal dotterbolag. Företaget har för närvarande ca 45 anställda i Sverige och Norge.

Syfte och förväntningar

Huvudsyftet med ny webbplats var att informera om vilka projekt företaget har utfört, vilket är en hel del stora jobb. Vidare att informera om viktiga värden för företaget, som att man prioriterar hälsa, miljö och säkerhet och att man vill jobba långsiktigt. Webben ska vara den mest tilltalande sett till konkurrenterna och CarlGustav vill nå en bredare kundbas. Andra förväntningar kunden hade var en professionell, lättnavigerad och mobilanpassad webb.

CarlGustavs nya webbplats

Vi har byggt en modern och responsiv webbplats där besökare lätt ska kunna hitta vad de söker. Startsidan har många miljöbilder och ger en bra överblick av företagets erbjudande, samt vilka projekt man utfört och som pågår. ”Om CarlGustav”-sidan fokuserar på bilder som speglar människor och deras arbetsglädje samt på företagets kärnvärden.

Se CarlGustavs webbplats här

 

ABC Solutions

ABC Solutions

ABC Solutions startade för 10 år sedan i Norge och har idag även ett svenskt kontor i Arvika. Företaget levererar trappor, räcken, ramper, gallerdurk och andra konstruktioner till nordiska företagskunder. Dessutom fungerar ABC Solutions som en partner i nära samarbete med kunder och arkitekter för flexibla och monteringsvänliga lösningar.

Syfte och förväntningar

ABC Solutions ville ha en webbplats som känns modern och är grafiskt tilltalande. Förutom att presentera bolaget och produkterna ska den också vara en sajt som kunder återvänder till för information och inspiration.
Målgrupperna är dels köpande kunder som snickare, svetsverkstäder, husbyggare och byggbolag. Dels arkitekter som ska få information, visualisering och inspiration.

ABC Solutions’ nya webbplats

Vi skapade en modern och användarvänlig webbplats där besökaren lätt kan hitta rätt information. På startsidan finns en CTA som heter ”Bli inspirerad” och som leder till några utvalda projekt.
Produktkategorisidorna har CTA för att kontakta företaget samt att besökaren kan se utvalda projekt som är relaterade till produkterna.

Se ABC Solutions’ webbplats här

 

ScAIEM

ScAIEM:s webbplats

ScAIEM står för Scandinavian Academy of Industrial Engineering and Management. Organisationen samlar forskare fakulteter i Danmark, Finland, Island, Norge och Sverige inom Industrial Engineering and Management (IEM). Detta är ett av de mest framgångsrika områdena inom modern teknisk utbildning och efterfrågan är stark för denna kompetens. Hantering av administrativa frågor som effektivitet, innovation och hållbarhet möjliggör en större global konkurrenskraft.
Årets huvudsakliga verksamhet är en årlig konferens som hålls i november. Konferensen är ett nätverk mellan studenter såväl som akademiker, professorer, forskare etc.

Syfte och förväntningar

Webbplatsen ska vara den digitala kommunikationskanalen för den skandinaviska akademin inom Industrial Engineering and Management (IEM), fokus är på en informativ kanal som stärker Norden. ScAIEM är en ideell organisation och webbplatsen ska vara lätt att hantera eftersom de som ska hantera webbplatsen har andra heltidsarbeten.
Webben ska vara modern, aktuell och fungera som ett utställningsfönster. Medlemmar ska besöka den för att där finns relevant innehåll, samt att även externa besökare som är nyfikna på industriell teknik och ledning kan besöka webbplatsen och få en bra bild av ämnet.

ScAIEM:s nya webbplats

Vi har skapat en modern webbplats med bra översikt av verksamhet, utbildningar och konferens redan på startsidan. Överst ligger CTA för deltagande på den årliga konferensen i november.
Navigationen på webbplatsen har vi hållit mycket enkel och tydlig så att man snabbt ska hitta det man söker. Längst med på varje sida finns fält för att prenumerera på organisationens nyhetsbrev.

Se ScAIEM:s webbplats här

Blev du inspirerad?

Vare sig ni funderar på ny webb eller allmänt vill utveckla er närvaro online – välkommen att höra av dig!

LÄS MER HÄR!


17 augusti 2017