Kontakta mig

Vi söker en försäljningschef!

Är du ute efter nya utmaningar som försäljningschef? Är du redo att jobba i en rolig och utvecklande bransch? Då kan vi vara din nästa arbetsgivare.

 

Om oss

Vi är en digital byrå med fokus på att utveckla kunders närvaro online och tillföra ett mervärde för kunden. Vi startade redan 2004 och var då en av de första inom vår bransch. Vi är ett spännande företag i en expansiv fas och söker därför en försäljningschef som kan bygga upp ett säljteam, en genomarbetad säljkultur och leda en organisation genom förändring och expansion. Din roll som försäljningschef innebär att koordinera och leda arbetet så att det styr mot företagets övergripande mål och strategi.

Utmaningar

Vi är ett agilt och innovativt företag där förändring är en del av vår bransch och vardag. Vi ligger i framkant vad gäller våra digitala tjänster och därför behöver du vara en person som lätt anammar nya trender och tar till dig nya arbetssätt. Rollen kräver att du är både operativ och strateg.

Vem är du?

Du har tidigare erfarenhet av B2B inom tjänstesektorn. Du ska ha minst 3-5 års erfarenhet som KAM. Du ska vara analytisk och ha goda kunskaper i Excel. Du ska vara en teamspelare och drivas av att gruppen når gemensamma mål. Prestigelös, karriärs- och kunskapsdriven. Eftersom du kommer arbeta tätt med företagets alla funktioner och roller är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och är flexibel i ditt tänk och arbetssätt. Det är positivt med högskoleutbildning men inget krav.

Detta får du av oss

  • – En fantastisk arbetsmiljö i fina lokaler i Krokslätts Fabriker
  • – Kompetenta och engagerade kollegor som bollplank
  • – Ett bra arbetsklimat i arbetsmiljösynpunkt
  • – Goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet att göra karriär
  • – Möjlighet att bygga ditt eget säljteam
  • – Jobba i en spännande bransch
  • – Jobba på ett företag där kvalitet och lojalitet är våra ledord

Tillträde: Under kvartal 1, 2019.
Ansökningar skickas till: [email protected]

Skicka din ansökan!