Kontakta mig

Vi söker en account manager!

Är du en duktig säljare som värnar om kvalité och goda relationer? Som sätter kundens behov främst för att nå maximalt resultat? Vi växer och söker just nu en ny stjärna till vårt härliga team.

Om oss

Vi är en digital byrå med fokus på att utveckla kunders närvaro online och tillföra ett mervärde för kunden. Vi startade redan 2004 och var då en av de första inom vår bransch. Vi är ett spännande företag i en expansiv fas och vårt säljteam växer. Vi söker därför nu ytterligare en säljare till vårt team.

Utmaningar

Rollen innebär projektledande försäljning B2B. Många av våra kunder har stannat hos oss i många år, därför är det viktigt att kunna värna om långsiktiga relationer och alltid sätta kunden i centrum. Vi är ett agilt och innovativt företag där förändringar är en del av vår bransch och vardag. Vi ligger i framkant vad gäller våra digitala tjänster och därför behöver du vara en person som lätt anammar nya trender och tar till dig nya arbetssätt. Rollen kräver att du är operativ.

Vem är du?

Du har tidigare erfarenhet av B2B inom tjänstesektorn, gärna inom vår bransch. Du ska vara prestigelös, karriärs- och kunskapsdriven. Du ska ha lätt för att ta kontakt med nya och befintliga kunder och arbeta långsiktigt. Du ska vara resultatorienterad och kunna arbeta mot uppsatta budgetar och mål. Du ska drivas av att prestera, hitta bra lösningar för våra kunder och att nå budget.

Detta får du av oss

  • – En fantastisk arbetsmiljö i fina lokaler i Krokslätts Fabriker
  • – Kompetenta och engagerade kollegor som bollplank
  • – Ett bra arbetsklimat ur arbetsmiljösynpunkt
  • – Goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet att göra karriär
  • – Jobba i en spännande bransch
  • – Jobba på ett företag där kvalitet och lojalitet är våra ledord

Tillträde: Snarast
Ansökningar skickas till: [email protected]

SKICKA DIN ANSÖKAN!