Kontakta mig
Sundbyholms slott har ny webbplats

Vårt samarbete med Sundbyholms slott har nu även resulterat i ny webb!

13 juni 2018 |


Sundbyholms Slott har varit kunder hos oss på SEO DESIGN ända sedan 2005 då vi haft glädjen att hjälpa till med SEO och marknadsföring online. Nyligen lanserade vi även en ny webbplats för denna kund – läs mer!

Vid Mälaren lite norr om Eskilstuna ligger Sundbyholms slott. Egendomen har en historia som sträcker sig ända bakåt till medeltiden. Här startades även Sveriges första folkskola 1629 och som drevs fram till 1987. Idag driver paret Eric Johansson och Christin Widerberg Sundbyholms Slott AB med hotellweekends, konferenser, festvåning och restaurang. Har du inte gästat anläggningen så kanske du har sett delar av den på TV4 i samband med ”Bonde söker fru” eller ”Ensam mamma söker” som valt att lägga vissa delar av inspelningarna här.

Ett av Eskilstunas bästa företag på digitalisering

Genom åren har ni utan några som helst undantag levererat fina resultat till oss som kund. Så kul att se att både ni och vi på Sundbyholms Slott AB har kunnat växa som företag.

Efter ett antal år då vi varit leverantör inom digital marknadsföring fick vi uppdraget att utveckla en ny webbplats.

– ”Fast jag gillar mer ordet samarbetspartner eftersom det är det vi egentligen gör och förhoppningsvis kommer att göra i många år framöver. Jag var så otroligt nöjd med er insats redan första året trots att SEO Design på den tiden endast bestod av två personer. Genom åren har ni utan några som helst undantag levererat fina resultat till oss som kund. Så kul att se att både ni och vi på Sundbyholms Slott AB har kunnat växa som företag”, berättar Christin Widerberg.

Det var extra roligt när Sundbyholms slott i år knep en andraplats i Digitaliseringsindex Eskilstuna, vilket bland annat handlar om engagemang på sociala medier, bra SEO och organisk trafik samt sökmarknadsföring. DigitaliseringsIndex analyserar stora mängder data med hjälp av algoritmer och mäter graden av digitalisering hos svenska företag, kommuner och län. Den nationella rapporten ges ut två gånger om året.

Webbplatsen kombinerar modernt med att lyfta fram de historiska miljöerna

Den nya webbplatsen ska självklart locka till många inbokade gäster och göra det enkelt att boka online. Men den ska även lyfta fram anläggningens verksamhet som består av flera olika byggnader där slottet utgör restaurang och festvåning. Webben ska också kombinera en modern design och funktionalitet med att lyfta fram platsens historia. Bilderna ska visa upp de vackra miljöerna som är anläggningens största tillgång.

När man kommer in på den nya startsidan möts man av en vy ovanifrån över slottet med de olika kringliggande byggnaderna samt den stora marinan och slottsparken. Till höger har fördelarna med att lägga sin konferens här lyfts fram samt CTA till mer information. I det vänstra fältet ligger en lättillgänglig meny för att hitta mer information om de olika erbjudandena.

Från konferenser med klass till bröllop och lyxiga helgpaket

Av målgrupperna ska konferensköpare känna sig trygga med att de får snabb och bra service samt god mat. För privatgästerna ska istället guldkanten och lyxen lyftas fram, de vill ha en upplevelse utöver det vanliga. Förutom weekendpaketen kommer de hit för att fira bröllop eller högtider. Det var därför viktigt att design, struktur och bilder på webbplatsen lyfter dessa olika typer av aktiviteter och upplevelser.

Om den nya webbplatsen säger Christin:

– ”SEO DESIGN har gjort en helt fantastisk design som gör att Sundbyholms Slott nu ligger i framkant digitalt. Utbildningen i WordPress gjorde att jag klarade av att göra min del av jobbet. Projektledarna var hela tiden service-minded och supersnabba på att svara på mail. Resultatet blev strålande! Är helt säker på att den nya webbplatsen kommer att öka konverteringarna. Ett varmt och innerligt tack till er alla!”

Till webbplatsen för Sundbyholms slott

 

Vill du också ha hjälp med digital marknadsföring?


13 juni 2018