Kontakta mig
Ny webbplats i WordPress för Sockander Chiropractic

Ny webbplats för Sockander Chiropractic!

22 februari 2018 |


En av våra senaste webblanseringar är Sockander Chiropractic, som under många år behandlat personer med olika nivåer av smärtor och besvär. Läs mer om deras nya webbplats som vi har haft nöjet att leverera!

 Vi är jättenöjda med vår nya sida och vi har fått bra respons ifrån våra patienter.

/Benjamin Sockander, kiropraktor

SEO DESIGN har designat och utvecklat en ny webb i WordPress för Sockander Chiropractic. Företaget har sedan 1965 hjälpt människor återfå hälsan samt lindrat smärtor och kliniken är den äldsta i Västsverige. I kombination med lång erfarenhet erbjuds även de senaste metoderna inom behandling av rörelseapparaten.

Syfte med ny webbplats

Främst vill företaget attrahera fler besökare för att informera om behandlingarna och kunna hjälpa ännu fler människor. Besökaren ska enkelt hitta rätt information samt ta kontakt och boka tid. Då företaget byggt upp ett mycket gott rykte genom åren så ska webbplatsen självklart reflektera detta. Vidare ska webbens utformning ge ett proffsigt och varmt intryck som visar företagets omtanke om patienten.

Rätt kommunikation till rätt målgrupp

Målgrupperna finns i alla åldrar, från 6 månader till 90+ år, och delas upp i företagets två verksamheter, vilket även är uppdelat på webbplatsen för att anpassa kommunikationen efter rätt målgrupp. Kiropraktor Center vänder sig till vanliga åkommor samt elitidrott, medan den andra verksamheten European Brain center har en inriktning mot svårare skador och kroniska besvär.

 

Enkelt och snabbt att boka tid online och på telefon

Då kunden jobbar med personer som har ont och vill ha hjälp snabbt, ska det vara enkelt att ta kontakt.

SEO DESIGN har lyft fram klickbara telefonnummer överst till vardera klinik inom Kiropraktor Center, Kungälv respektive Göteborg, samt knapp med texten ”Boka online” att använda utanför ordinarie öppettider. På European Brain centers startsida finns ett klickbart nummer till verksamheten i Kungälv, samt en knapp som leder till kundportalen där användare kan logga in.

 

Personlig, varm och modern design med sociala medier integrerat

Designen har skapats för att tillfredsställa bägge målgrupper och framhäva ett varmt, personligt samt proffsigt intryck.  Färgtemat följer logotype och grafisk profil, med grönt, guld, vitt och svart.

Då Facebook och Instagram är viktiga kanaler utanför den egna plattformen, har dessa integrerats på webbplatsen.

Benjamin Sockander, som är kiropraktor samt marknadsansvarig på företaget, är nöjd med den nya webbplatsen:

– ”Vi är jättenöjda med vår nya sida och vi har fått bra respons ifrån våra patienter. Designen tycker vi passar in väldigt bra med vårt brand och vi tycker sidan speglar oss som klink på ett mycket bra sätt.”

Besök Sockander Chiropractic

Vill du också ha hjälp att utvecklas online?


22 februari 2018