Kontakta mig
Ny webb i WordPress för Temsa Sverige

Lansering av ny webbplats för Temsa Sverige!

06 december 2017 |


Temsa Sverige AB importerar turkiska bussfabriken Temsas bussprogram i Sverige, samt utvecklar försäljning och eftermarknad med ackrediterade verkstäder för varumärket. Med 35 års erfarenhet är målet att alltid vara bäst i branschen. När det var dags att bygga en ny webb var det självklart att den ska hålla samma höga nivå.

SEO-vänlig och lättnavigerad för potentiella kunder

Syftet med webbplatsen är att bygga varumärke samt att tillhandahålla riktigt bra information som hjälper potentiella kunder att komma en bit på väg i beslutsprocessen. Självklart är den även SEO-anpassad.
Det ska vara lätt att hitta rätt information och Temsa vill att hela sajten ska utstråla kvalitet. SEO DESIGN har även utvecklat en filtreringsfunktion för sidan om begagnade bussar.
På webbplatsen finns givetvis även tydliga call to actions för kontakt och prenumeration på nyhetsbrev.

Fotoproduktion och drönarflygning

Temsa hade en hel del färdigt material men ville även ta helt nya bilder i svensk miljö. SEO DESIGN har därför även hjälpt till med fotoproduktion och till den nya webben tagit fram profilbilder samt olika typer av bilder på bussar, både interiör och exteriör. Dessutom har vi tagit flygbilder med hjälp av drönare.

-”Vi är väldigt nöjda med resultatet och all hjälp vi fått!”, är kundens respons nu när nya webben har lanserats.

Se Temsas nya webbplats

Fler webbar vi lanserat senaste året

 

Vill du också ha hjälp att utvecklas online?


06 december 2017