Kontakta mig

Konverterings- optimering

Konvertering är viktigt! Det vet både ni och vi. Men vilka vägar finns det för att optimera er konvertering på webben? Genom att studera er säljcykel och era potentiella kunders digitala beteende skräddarsyr vi lösningar för att öka er konverteringsgrad.

Visst, en del av arbetet handlar om att utveckla utseende och innehåll på populära landningssidor på er webbplats. Men det finns också mycket mer att arbeta med. Vi gillar lösningar som proaktiv chatt för att interagera med kunder som har kortare frågor eller vill bekräfta något för att trygga beslutet om att beställa eller boka.

Om 4 besökare av 100 leder till avslut är ni dubbelt så lönsamma som om 2 av 100 konverterar, bra va?

Få känner också till att man i realtid kan analysera och förutse besökares beteenden och genom detta exponera dem för riktade erbjudanden. Tänk er en kund som lagt varor i varukorgen men bestämmer sig för att lämna sidan. Innan detta sker kan denne få ett erbjudande om 5% rabatt.

Möjligheterna här många och de tekniska begränsningarna är få. Kontakta SEO DESIGN på 031-743 84 00 för en inledande dialog kring konverteringsoptimering.

 


Fler frågor om Konverterings- optimering?

kontakta