Kontakta mig
Minnesgolfen till minne av Mikael Ljungberg

Helgens minnesgolf för Mikael Ljungberg – sol, skratt och kändistätt

04 juni 2018 |


I helgen, den 1-2 juni gick årets golfturnering till minne av brottaren Mikael Ljungberg av stapeln. Stämningen var på topp och vädret kunde inte bli bättre, men i stekande värme behövs kallt vatten och det hade vi på SEO DESIGN nöjet att få dela ut!

Kort efter att den folkkäre brottaren och OS-vinnaren Mikael Ljungberg gick bort 2004 upprättades Stiftelsen Mikael Ljungbergs minnesfond. Minnesfonden delar varje år ut ett stipendium till en person inom idrottsvärlden. Mikael var förutom framgångsrik också en mycket ödmjuk och rakryggad människa, därför vill man bidra till att driva utbildning och utveckling i hans anda.

Varje år arrangeras också Minnesgolfen, en golfturnering då kändisar och sponsorer spelar för att samla in pengar till Mikael Ljungbergs minnesfond. De senaste åren har turneringen ägt rum på Hooks Herrgård utanför Jönköping och i år hade ca 220 personer anmält sig för att spela golf och umgås i solen. I år tillhandahöll vi på SEO DESIGN kylar med kallt mineralvatten vilket var väldigt uppskattat i värmen.

Flera av deltagarna har varit med under relativt många år och eventet är mycket efterlängtat med riktigt go stämning.

– ”Det är det här man avbokar allt annat i kalendern för”, berättade Magnus Wislander som tidigare varit en av Sveriges mest framgångsrika handbollsspelare.

Magnus Wislander handbollsspelare

Magnus Wislander och SEO DESIGN:s Karin Bergstrand

 

Andra idrottsprofiler i vimlet var Patrik Sjöberg och Helen Alfredsson som bägge sitter i styrelsen för minnesfonden. Vi stötte även på Susanne Gunnarsson (kanot), Bempa Ericsson (bandy), Kennet Andersson (fotboll) samt andra kända ansikten som Özz Nujen och Lasse Kronér.

Kennet Andersson fotbollsspelare

Vi träffade även på tidigare fotbollsstjärnan Kennet Andersson

 

Bempa och Karin

Bempa Ericsson, en av de största genom tiderna inom bandy

 

Susanne Gunnarsson och Jonas Ljungberg

Susanne Gunnarsson, en av Sveriges mest framgångsrika kvinnliga kanotister, med Mikaels bror Jonas Ljungberg

 

Susannes OS tatuering

Susannes OS-tatuering med årtal

 

Özz Nujen och Karin

Özz Nujen var en av alla glada människor på golfbanan

 

Helen Alfredsson och Karin

Helen Alfredsson var tacksam över vätskepåfyllningen!

 

Denna helg delas även stipendiet ut och det gick i år till världens bästa kvinnliga orienterare Tove Alexandersson som även var i Jönköping för att delta i SM-tävlingarna.

Läs mer om Stiftelsen Mikael Ljungbergs minnesfond

Minnesfonden


04 juni 2018