Kontakta mig
Kristin är projektledare på SEO DESIGN

Älskar planering och kundkontakt – möt vår projektledare Kristin!

31 maj 2017 |


Som befintlig kund hos SEO DESIGN är Kristin en av de som du kommer att ha mest kontakt med. Hon planerar arbetet med alla kundprojekt samt tar hand om supportärenden. Lär känna vår projektledare!

Kristin Axelsson arbetar som projektledare på SEO DESIGN sedan december förra året. Hon är den som planerar in vem som ska utföra de uppdrag som kommer in och när det ska göras. Dessutom håller Kristin kunderna underrättade om hur projekten fortlöper.

– ”Jag brukar säga att jag fungerar som en länk mellan säljavdelningen och produktionsteamet”, säger Kristin.

Blev tipsad om SEO DESIGN av tidigare kollega

Det var tack vare en gammal kollega på sin tidigare arbetsplats som Kristin kom i kontakt med SEO DESIGN. Hon fick tipset att ta kontakt med SEO DESIGN:s VD Magnus Sundelin, trots att det egentligen inte fanns någon ledig tjänst ute just då.

– ”Några månader efter vår första intervju öppnade sig en möjlighet och jag började min tjänst i december ifjol.”

Efter utbildningen i media & kommunikationsvetenskap började Kristin arbeta på STS Student Travel Schools, där hon var inblandad i ett flertal olika typer av projekt och arbetade med allt från sälj till marknad till företagets IT. Främst var Kristin involverad i ett stort projekt som handlade om implementering av ett nytt affärssystem.

En av kontorets mest vältränade

Kristin är uppväxt i Ulricehamn men bor nu i västra Göteborg tillsammans med sin blivande man Tobias.

– ”Jag älskar närheten till havet, så jag trivs jättebra i Göteborg”, berättar Kristin.

Kristin är troligen vår mest vältränade medarbetare. För några månader sedan åkte hon Vasaloppet, inom kort är det dags fär Vätternrundan och sedan Vansbrosimmet.

– Ja, jag gillar att röra på mig på fritiden och är bland annat intresserad av löpning, cykling, skidåkning och kitesurfing. För att ha ett mål med träningen försöker jag under året klara av en svensk klassiker.”

Kristin är mest vältränad på SEO DESIGN

 

Planerare som inspireras av kundkontakter

Arbetet som projektledare har många sidor som passar Kristin. Hon tycker mycket om kontakten med kunderna, att besöka dem och att med det få lära sig mer om alla möjliga olika branscher tycker hon är väldigt inspirerande.

Dessutom älskar hon planering och struktur.

– ”Jag är en riktig planerare”, berättar Kristin. ”Jag skriver listor och bockar av, både på jobbet och hemma så att få planera även andras tid passar mig bra 🙂 ”

En annan rolig del av jobbet tycker Kristin är att se hur projekten tar form från idéstadiet till den färdiga produkten.

– ”Att se att vårt arbete ger resultat och att kunderna är nöjda det är nog det som är allra roligast!”

Kristin älskar planering och kundkontakter

 


31 maj 2017