Kontakta mig
Shkumbin jobbar med sälj och marknadsföring på SEO DESIGN

4 frågor till vår nye kollega inom sälj och marknadsföring!

12 september 2017 |


Shkumbin Ibrahimi är en helt färsk medarbetare hos oss på SEO DESIGN! Han förstärker vår säljavdelning från den 4 september och älskar att utveckla kunders varumärke och lönsamhet. Fritiden ägnas bland annat åt tennis och tillverkning av italiensk glass. Lär känna Shkumbin!

Vad är din roll på SEO DESIGN och vad ser du fram emot med ditt arbete hos oss?
– ”Jag är säljare på SEO DESIGN men har egentligen fler roller integrerade i mitt arbete, såsom rådgivare och marknadskonsult. Jag arbetar med att ta väl hand om mina kunder och att stärka deras marknadsposition, samt att hjälpa organisationen att bli konkurrenskraftigare och följaktligen öka lönsamheten. Jag arbetar på lång sikt och strategiskt och det är dessa delar som jag ser fram emot allra mest.”

Sälj och marknadsföring ligger närmast om hjärtat

Hur kom du fram till att börja jobba hos oss?
– ”Närmast kommer jag från telekommunikationsbranschen och Telenor där jag arbetade både som säljare och säljledare i butik. Innan Telenor så skaffade jag mig en magisterexamen i marknadsföring. Tittar vi på dagens marknad så finns nästan alla företag på nätet, och det är främst där kunder söker information om bolag. Därför blir den digitala närvaron en oerhört viktig aspekt för företags framtida utveckling.”

– ”När jag fick höra talas om SEO DESIGN via en vän och att man erbjöd tjänster inom digital marknadsföring så testade jag lyckan genom att slå en signal till Henrik. Nu arbetar jag med två delar som ligger mig närmast om hjärtat, sälj och marknadsföring.”

Beskriv din bakgrund och dig som person.
– ”Jag är ursprungligen från Kosovo men växte upp i Värnamo där min ungdom mestadels bestod av fotboll, fotboll och fotboll. Idag har jag dock lagt fotbollsskorna på hyllan på grund av knäskada, men har istället börjat spela lite tennis på amatörnivå. Andra intressen jag har utvecklat den senaste tiden är att tillverka egen Gelato emellanåt. Mina tre främsta smaker är, nutella, choklad och pistage, de är verkligen magiska! I övrigt spenderas resten av fritiden med familj, flickvän och vänner.”

Jag vill vara med och göra varumärket mer framgångsrikt!

Allt som sker online är mätbart

Vad brinner du för i din yrkesroll?
– ”Jag brinner för den långsiktiga relationen med mina kunder, jag brinner för nyttan jag kan ge företag och känna att jag utvecklar deras verksamhet till det bättre. Jag vill vara med och göra varumärket mer framgångsrikt! Samtidigt gillar jag att ta reda på vad för utmaningar kunden står inför och på så sätt hjälpa dem att hitta rätt lösning. Och med en e-handel som ökar från år till år, en allt mer mobil tillvaro och Google som en självklar källa till kunskap så bör de flesta företag se över sin digitala närvaro.”

-”Det som är fantastiskt med digital marknadsföring och SEO är också de mätbara resultaten. Du får svart på vitt eftersom allt som sker online är extremt mätbart. Med rätt digital strategi och ett genomtänkt SEO-arbete skapar man en långsiktig position hos Google vilket ger resultat över lång tid. Detta kan jämföras mot utomhusreklam eller TV-reklam där det är svårt att veta värdet eller conversion rate (konverteringsfrekvens) av en kampanj. Dessutom blir oftast dessa kampanjer kortsiktiga och resultatet avtar inom en kort tid efter att kampanjerna avslutats.”

 

Vill du också ta en titt på hur ni kan utveckla ert varumärke och er närvaro online?


12 september 2017